Graag nodigen we je uit voor een bijzondere BNET-bijeenkomst op donderdag 10 maart 2022. Aansluitend neem je ’s middags gratis deel aan het KWA Symposium Duurzaam Ondernemen: 2050 is overmorgen: Kies uw Koers. Voorafgaand aan dit symposium is er voor BNET-leden een speciaal programma, waar we elkaar fysiek weer ontmoeten.

KWA wil graag dat BNET zich nog meer verbreedt en we stellen de inbreng van de leden erg op prijs. Daarom gebruiken we de ochtend om onder andere een toelichting te geven over het oprichten van een BNET-bestuur, wat we daarna in stemming brengen. Daarnaast delen we die ochtend graag met jullie de gevolgen van Fit-for-55 en de uitkomsten COP Glasgow.

Ook zoeken we nog een presentatie waarbij één van de leden iets vertelt over hoe bij haar/zijn bedrijf de energietransitie wordt aangepakt. Voor meer informatie en interesse hiervoor kun je je melden bij onderstaande contactpersonen.

Programma:

11:00 uur Inloop koffie en thee
11:20 uur Opening
11:30 uur Toelichting over vorming van een BNET-bestuur met aansluitend stemming
12:00 uur Update energie wet- en regelgeving
12:20 uur Presentatie van één van de leden
13:00 uur Lunch
14:00 uur Start KWA Symposium

Meld je aan voor de live BNET bijeenkomst met aansluitend deelname aan het KWA Symposium op donderdag 10 maart 2022. Het duurt van 11:00 uur tot na het buffet rond 20:30 uur. Ruim de tijd dus om te netwerken met collega-leden, inspiratie op te doen en bij te blijven over actualiteiten op je vakgebied.